Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Σχετικά με την Coerver

COERVER® COACHING
H Coerver® Coaching είναι πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου παγκοσμίου βεληνεκούς εμπνευσμένο από τις διδασκαλίες του Wiel Coerver το οποίο ιδρύθηκε 1984 από τους Alfred Galustian και τον θρύλο της Chelsea FC, Charlie Cooke.
Ορισμένα επιτεύγματα από το 1984 εώς τώρα

8 τηλεοπτικές σειρές μεταφρασμένες σε 8 γλώσσες
Videos, DVD's & βιβλία μεταφρασμένα σε 12 γλώσσες
1,5εκατομύριο παιδιά και προπονητές έχουν παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε camps και σεμινάρια που διοργάνωσε η Coerver® Coaching.
Η Adidas® είναι επίσημος, αποκλειστικός συνεργάτης της Coerver® Coaching τα τελευταία 20 χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο
Coerver® Coaching είναι:
Μέθοδος διδασκαλίας ποδοσφαιρικής τεχνικής και δεξιοτήτων που αφορά σε όλες τις ηλικίες αλλά ειδικότερα σε παίκτες, ανεξαρτήτως επιπέδου, ηλικίας 5-16 ετών αλλά και σε προπονητές,δάσκαλους και γονείς.
Μέθοδος η οποία εστιάζει στην ανάπτυξη/βελτίωση της ατομικής τεχνικής και δεξιοτήτων των παιχτών αλλά και των μικρών αγωνιστικών παιχνιδιών (2v2,3v3,4v4).
Συνίσταται και υποστηρίζεται από κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες,ποδοσφαιρικούς συλλόγους,ειδικούς/θρύλους του ποδοσφαίρου και εταιρίες όπως:
Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ΓαλλίαςΠοδοσφαιρική Ομοσπον. ΑυστραλίαςΠοδοσφαιρική Ομοσπονδία ΚίναςΠοδοσφαιρική Ομοσπονδία ΙαπωνίαςBayern Munich FCNewcastle United FCArsenal FCGlobal partner Adidas®

Ο απώτερος στόχος της μεθόδου Coerver® Coaching είναι:

Να αναπτύξει επιδέξιους γεμάτους δημιουργικότητα και εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους παίκτες
Να κάνει το παιχνίδι πιο ευχάριστο ώστε ο παίκτης να μαθαίνει παίζοντας και διασκεδάζοντας
Να διδάξει στον παίκτη “αθλητικό πνεύμα” και σεβασμό προς όλους
Να δίνει αξία στη νίκη ,αλλά όχι περισσότερο από την ατομική απόδοση και τον χαρακτήρα του παίκτη
Να παρέχει υγειές και ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον που πληρεί τα αυστηρότερα κριτήρια

 

 

COERVER® COACHING
CURRICULUM
Group attack (ομαδική επίθεση) Αποτελείται από ασκήσεις και παιχνίδια που έχουν στόχο τη βελτίωση των μικρών αγωνιστικών παιχνιδιών δίνοντας έμφαση στη γρήγορη αντεπίθεση.
Finishing (τελείωμα φάσης) Αποτελείται από ασκήσεις και παιχνίδια που έχουν στόχο να βελτιώσουν την ατομική τεχνική του παίκτη και να τον ενθαρύνουν να χρησιμοποιεί το ένστικτό του, όταν βρίσκεται κοντά στο τέρμα.
Speed (ταχύτητα) Ασκήσεις και παιχνίδια, που έχουν στόχο τη βελτίωση της ευκινησίας,επιτάχυνσης και της δύναμης του παίκτη, με και χωρίς την μπάλα.
Moves (κινήσεις 1v1) Aποτελείται από ασκήσεις και παιχνίδια που διδάσκουν στον παίκτη ατομικές κινήσεις, που θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει ελεύθερο χώρο, όταν αντιμετωπίζει συμπαγείς και κλειστές άμυνες.
Receiving and passing (υποδέχομαι και πασάρω την μπάλα) Aποτελείται από ασκήσεις και παιχνίδια, που έχουν στόχο την βελτίωση της πρώτης επαφής με τη μπάλα και να ενθαρύνουν τον παίκτη, να πασάρει με δημιουργικότητα,ακρίβεια και φαντασία.
Ball mastery (κυριαρχία στη μπάλα) Ο κάθε παίκτης με τη μπάλα του.Επαναλαβανόμενες ασκήσεις, που έχουν στόχο τη βελτίωση του ελέγχου και της αίσθησης της μπάλας χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια.