Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Είπαν για την Coerver

KRISTINE LILLY
Most capped professional player of all time, Double FIFWorld Cup Champion, Double Olympic Gold Medal Winner, USA.
«Η Coerver ® Coaching έχει μακρά ιστορία, είναι αυθεντική και η καλύτερη μέθοδος διδασκαλίας που έχω γνωρίσει. Προπονήθηκα με την μέθοδο Coerver ® Coaching κατά την διάρκεια όλης της καριέρας μου και σίγουρα με βοήθησε να γίνω πολύ καλύτερη παίχτρια.»
JOHN COLLINS
Former Everton FC, Celtic FC, Monaco FC and Scotland Captain.
«Όταν ήμουν νεαρός ήμουνα μαθητής της Coerver ®.Με βοήθησε τόσο πολύ στην καριέρα μου που θα προτείνω ανεπιφύλακτα την μέθοδο Coerver ® Coaching σε όλους τους προπονητές, γονείς και παίχτες.»
RENE MEULENSTEEN
First Team Coach – Manchester United FC.
«Διορίστηκα από τον Sir Alex Ferguson ως προπονητής τεχνικής διότι ήμουν προπονητής Coerver ®.Και οι δύο πιστεύουμε ότι η μέθοδος Coerver ® Coaching είναι ο καλύτερος τρόπος να διδάσκεις τεχνική και δεξιότητες στο ποδόσφαιρο.»
LIAM BRADY
Academy Director – Arsenal FC.
«Εμείς στην Arsenal πιστεύουμε πάρα πολύ στην μέθοδο Coerver ® Coaching. Θέλουμε όλοι οι νεαροί μας παίχτες να εκτεθούν σε αυτή. Γι’αυτό το λόγο προσκαλέσαμε και ορίσαμε τον Alfred Galustian υπεύθυνο εκπαίδευσης τεχνικής των προπονητών μας.»
SIR GEOFF HURST
FIFA World Cup™ Champion and only man to score 3 goals in a World Cup Final – England.
«Η μέθοδος Coerver ® Coaching εστιάζει στην διδασκαλία ατομικής τεχνικής και δεξιοτήτων και είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος τρόπος να βελτιωθούν οι επόμενες γενιές παιχτών. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να το επιτύχει.»
CARLOS PARRIERA
FIFA World Cup™ Champion - Head Coach Brazil.
«Οι αντιδράσεις από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Alfred στη Βραζιλία ήταν εξαιρετικές. Το παρακολούθησαν πολλοί πρώην παγκόσμιας κλάσης παίχτες και προπονητές και ήταν ξεκάθαρο σε ‘μας ότι η μέθοδος Coerver ® Coaching ενθαρρύνει και διδάσκει ατομικές δεξιότητες και δημιουργικότητα τα οποία είναι απαραίτητα τόσο σε εμάς όσο και στα άλλα κράτη.»
GERARD HOULLIER
Former Technical Director French Football Federation, Former manager Liverpool FC, Lyon FC & Aston Villa FC.
«Η Coerver ® Coaching είναι η καλύτερη μέθοδος διδασκαλίας τεχνικής και δεξιοτήτων που έχω συναντήσει; ακόμα και μετά από 25 χρόνια συνεχίζει να εξελίσσεται και να συναρπάζει.»
PETER BEARDSLEY
England Legend and Football Development Manager – Newcastle United FC.
«Όλοι οι μικροί παίχτες μπορούν να βελτιώσουν την τεχνική τους σημαντικά ακολουθώντας την μέθοδο Coerver ® Coaching.Έχω γνωρίσει και άλλες μεθόδους, αλλά η Coerver ® Coaching υπερέχει.»
MATTHEW SYED
Award winning Times journalist and Author of Bounce.
«Η μέθοδος Coerver ® Coaching είναι εξαιρετικός τρόπος να γίνεις επιδέξιος και απρόβλεπτος στο ποδόσφαιρο. Μας δείχνει ότι οι σύνθετες κινήσεις και ασκήσεις μπορούν να διδαχτούν χρησιμοποιώντας έξυπνους τρόπους και συνεχή εξάσκηση.»
JOSE MORAIS
First team Coach – Real Madrid CF.
«Στις αναπτυξιακές ηλικίες η βάση και κύριος στόχος της διδασκαλίας πρέπει να εστιάζει στην εκμάθηση τεχνικής, η μέθοδος Coerver ® Coaching ήταν η πρώτη μου επαφή με προπονητική ύλη αυτού του είδους και φιλοσοφίας. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια η μέθοδος Coerver ® Coaching εισάγει σε όλες τις ασκήσεις επιδεξιότητας συνθήκες πίεσης παρόμοιες με εκείνες του αγώνα και αυτό με βοήθησε και προσωπικά αλλά και στην δουλειά μου.»
VICENTE DEL BOSQUE
Head Coach Spain National Team FIFA World Cup & UEFA Euro Champion.
«Εκλάβαμε και αποδεχτήκαμε όλοι το μήνυμα από το σεμινάριο της Coerver ® Coaching που διοργάνωσε ο Alf στην Real Madrid, εφόσον ο στόχος μας ειδικά στις αναπτυξιακές ηλικίες είναι η τελειοποίηση της τεχνικής. Σε υψηλό επίπεδο, οποιοδήποτε σύστημα ή τακτική και να εφαρμόσουμε σε έναν αγώνα θα καταρρεύσει εάν οι παίχτες δεν έχουν υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση.»
Osvaldo Ardiles
FIFA World Cup™ Champion - Argentina
"Η Coerver Coaching έχει επηρρεάσει πολύ τον τρόπο, με τον οποίο πρέπει να διδάσκεται το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο.Είναι ένα θαυμάσιο πρόγραμμα, που μπορεί να βελτιώσει μια ολόκληρη γενιά μελλοντικών παικτών."